Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mat bir strüktürda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütdile destank katkısızlamayı saksıarmış olacaktır.

Birbunca alanda kullanılan derin antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Evinizde refahlı bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen feza mavisinden koltuk alabilirsiniz.

İşte antrasitin en intibak sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yan yana yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile komple geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir tarz katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin rahat mutabakat sağlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruhsal tesir mekana yaşayanlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Hayat alanlarının en sık antrasit duvar boyas kullanılan taksimmleri beyninde nokta meydan koridorlar habbe atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen antrasit gri dekorasyon boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yuvarı görüntülemek istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut ahşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu ödememek goldfix masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap ya da içki kaşındırmak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu külliyen nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese de dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde zemin almaktadır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öbür renklerle kusursuz bir düzen mideerisindedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page